Få adgang til din salgssideskabelon

Ekslusiv bonus til dig der er i forløb hos Mia Poulsen.

VIGTIG INFORMATION:

For at få adgang til din salgsside, skal du udfylde registreringsformularen som du finder nedenfor. Husk at bruge samme email og navn, som du har brug ved oprettelse hos Mia Poulsen. 

OBS! Dette link er personligt og må IKKE videredeles med andre.

Salgssideskabelon
Vis opsummering af ordre
0,00 €
Product Subtotal
Salgssideskabelon [BETA]  × 1 55,00 
Subtotal 55,00 
Rabatkupon: 78hdjbonusmiapoulsen -55,00  [Fjern]
Total 0,00 

Kundeinformation

Faktureringsoplysninger

VAT number = Moms-nummer = CVR nummer. Husk at udfylde dette, hvis du ønsker at trække moms fra ved kassen og benytte EUs omvendte skattepligt.

Betaling

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på sitet og til formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Din ordre

Vare Subtotal
Salgssideskabelon [BETA]  × 1 55,00 
Subtotal 55,00 
Rabatkupon: 78hdjbonusmiapoulsen -55,00  [Fjern]
Total 0,00 

Om Camilla Grøn

Camilla Grøn hjælper badass iværksættere, coaches, behandlere, vidensformidlere og kursusskabere med at skrive de magiske ord, der skaber salget.

Hun bruger sine kommunikations-superkræfter til at bygge den type brands, der giver drømmekunderne sommerfugle i maven og kriller i fingrene, når de rækker ud efter dankortet.

Når Camilla ikke sidder ved tastaturet (eller skriver om sig selv i tredje person ental), kan du finde hende på dansegulvet med Spotify’s Colombia Top 50 på fuld blus eller i eksotiske omgivelser et sted i den sydlige del af verden. #livsnyder

>