Tekstforfatterens skabelon til en storsælgende hjemmeside

Normalt koster en ny hjemmeside mange tusinde kroner og en god portion sved og tårer. Sådan behøver det dog ikke at være.

Med denne "bliv færdig på en dag"-hjemmesideskabelon ved du præcis:

  • Hvad du skal skrive
  • Hvor du skal skrive det
  • Hvordan du skal sætte det op visuelt 

... så din hjemmeside kan gøre det hårde arbejde for dig: Storsælge på en troværdig, oprigtig og empatisk måde. Uden at virke anmassende! 

Når din hjemmesidetekst sidder lige i skabet, tiltrækker den de rigtige kunder (og sælger for dig) igen og igen.

Helt automagisk. Uden at du skal løfte en finger.

Men det sker kun, hvis du ved, hvad der skal stå på den. Så dine besøgende kan
finde det, som de leder efter. Og så du kan give dem den helt rigtige mavefornemmelse.

For selvom vi ynder at tro, at vores købsbeslutninger er 100% rationelle. Så siger videnskaben altså bare noget andet:

Vi køber, fordi vi føler noget – og bagefter bakker vi vores beslutning op med fakta. Ikke omvendt.
 
På din hjemmeside har du en unik mulighed for at skabe et godt førstehåndsindtryk og trigge de helt rigtige følelser hos dine besøgende. Du har mulighed for at skabe et tillidsbånd helt fra start, ved at komme deres indvendinger, spørgsmål og skepsis i forkøbet, så de føler sig set, hørt og forstået.


Det store spørgsmål er bare:

Hvad skal du skrive? 🤷🏼‍♀️


... Og endnu vigtigere:

Hvad du skal skrive for at dine besøgende rent faktisk får lyst til at blive til kunder

(Uden at du behøver fremstå som en påtrængende Sælger Helge. 😬  For, øhhh, hvem gider i øvrigt det?)

Du behøver ikke at starte fra bar bund og opfinde den dybe tallerken.

Det er ALTID nemmere at følge andres fodspor. Derfor har jeg gjort det let for dig at følge mine:

Når du trykker på den fine gyldne knap på denne side, får du min skabelon til en storsælgende hjemmeside, som du kan skrive på bare én dag.

Indbygget i skabelonen får du min opskrift på de 9 vigtigste sektioner, der let og elegant tager din besøgende fra "Hvem er du?" til "OMG! Hvor har du været hele mit liv? Her er mit dankort!!!"

(Plus de 3 ‘nice to have’- sektioner, som sætter dit salg på turbo-speed.)

Men det stopper ikke her. Du får også:

  • En letudfyldelig version af skabelonen i Canva, som du hurtigt og nemt kan skrive i, tilpasse visuelt og klikke 'udgiv' på. Aldrig har det været nemmere at skrive, skabe og udgive din egen hjemmeside før.
  • Min kvikguide til hjemmesider, der sælger, som bl.a. indeholder de 12 spørgsmål, dine besøgende besøgende stiller, før de er klar til at blive kunde – og hvordan du skal komme disse spørgsmål i forkøbet. Samt skriveøvelser, der får dig ud af "blank page syndrome"-fasen og i gang med at skrive.
  • 5 ‘se mig over skulderen’-videoer, hvor jeg tager hjemmesider fra forskellige nicher fra ‘gode’ til ‘ekstraordinære’.

"Jeg var aldrig kommet i mål med mine hjemmesider, hvis det ikke havde været for den her skabelon!"

Jeg kunne ikke overskue, hvor jeg skulle starte, og havde overvejet at investere i en, der kunne lave hjemmesiden for mig. Det var økonomien dog ikke lige til, og så anbefalede min coach Camillas skabelon. Den har været et helt fantastisk udgangspunkt, og vil absolut anbefale den til alle og enhver – især hvis man lider af lidt skriveblokade, eller er usikker omkring, hvad man skal ligge vægt på.

– Maria, coach for expats
www.mariadrizati.com

"Kunderne køber på grund af min nye hjemmeside"

Alle kunderne siger, at det var det, som jeg har skrevet på hjemmesiden, der gjorde, at de vidste de skulle arbejde sammen med mig. Jeg er næsten ikke aktiv på de sociale medier, og jeg har ikke nogen annoncering ude, men alligevel kommer kunderne igen og igen – og de lægger mange timer hos mig.

– Stine, freelance tekstforfatter
www.stineroel.dk

"Efter udgivelsen af hjemmesiden har jeg fået så fin feedback"

Det var en kæmpestor hjælp og lettelse at kunne følge kvikguiden som udgangspunkt for mine tekster til ny hjemmeside. Med udgangspunkt i punkterne og arbejdsarkene i guiden kunne jeg nemmere skrive indholdet, og arbejdet blev meget mere overskueligt.

– Hanne, korrekturlæser
www.korrekturbureauet.dk

"Jeg elsker de 12 punkter med indvendinger"

Jeg er superglad for skabelonen. Jeg elsker de 12 punkter med indvendinger folk har på en landingsside, og at jeg bare kan redigere i Canva, som jeg i forvejen bruger meget til billeder.

– Helle-Sofia, tysklærer
www.tantetysk.dk

Jeg vidste, du ville spørge Her er dit svar:

Hvorfor er prisen i euro og ikke danske kroner?

Jeg er bosat i Spanien og kører mit regnskab herfra. Derfor har jeg valgt at holde mine priser i euro.

Hvorfor er det så billigt? Tilmelder jeg mig et skjult abonnement?

Nej, bare rolig. Du tilmelder dig ikke noget abonnement. 😉 Du betaler kun én gang. Og så er hjemmesideskabelonen din til personligt brug. (Dvs. du må bruge den i din egen forretning til dig selv, men du må ikke dele den med andre. Det kræver en ny licens.)

Jeg skriver ikke hjemmesiden for dig.  Jeg gør det nemt for dig at skrive den selv. Derfor kan jeg gøre det så billigt.

Får jeg hjælp til teknisk opsætning af min hjemmeside?

Nej. Så havde prisen været en hel anden.

Skabelonen her hjælper dig med at skrive dine tekster, så de sælger, og den viser dig, hvordan du bør sætte din hjemmeside op rent visuelt for at undgå design-mæssige faldgruber, der forhindre dit salg.

Du skal selv sørge for at sætte din hjemmeside og klikke på udgiv. Hvis du ønsker at udgive i et specialiseret hjemmesideprogram som ikke er Canva, skal du selv sørge for at sætte det op dér – eller finde en, der kan hjælpe dig med det.

Hvad er Canva?

Canva er et supernemt designprogram, der kan bruges af alle – også selvom du ikke har teknisk snilde. Canva er først og fremmest et intuitivt designværktøj. Lidt ligesom Word, bare med visuel redigering i stedet for tekstredigering alene.

Canva er ikke en avanceret hjemmesidebygger. Men du kan nemt udgive en basal one-pager hjemmeside gennem Canva. Også med en gratis bruger.

Det koster ikke noget at bruge Canva, men du kan opgradere, hvis du ønsker at bruge deres premium-funktioner.

Integrerer Canva-skabelonen med Wordpress eller Kajabi?

Nej.

Det er  umuligt at lave en skabelon der er kompatibel med alle de mulige hjemmesidesystemer, der findes i dag – og prisen ville være en hel anden, hvis jeg lavede sådan en skabelon.

Canva giver dig dog mulighed for at udgive din hjemmeside direkte gennem dem, selvom det er en meget basal hjemmesidebygger.

Men selvom du vælger at udgive din hjemmeside i et andet system end Canva, vil jeg alligevel opfordre dig til at bruge min Canva-skabelon til at skrive tekst og sætte det op i Canva først.

Hvorfor? Lad mig forklare:


Canva er super nemt at finde rundt i og det er meget intuitivt. 

Når du skriver din tekst, er det vigtigt, at du ikke fokuserer på alle de tekniske muligheder, som et mere avanceret hjemmesidesystem giver dig. 

Det kan være både distraherende og forstyrrende for det du prøver at kommunikere til dine besøgende. Og dermed kan det påvirke dit salg negativt, fordi du ender med ikke at kommunikere klart.
 
Jeg ser det her ske for iværksættere igen og igen – og det plejede også at ske for mig, da jeg selv skrev direkte i Wordpress.

Skrivefasen er hellig. Når du skriver, skal du UDELUKKENDE fokusere på, hvad der er nødvendigt at kommunikere til din potentielle kunde.

Canva er nemt og intuitivt, som Word – bare visuelt. Men hvis du bare skrev i Word – uden visuel struktur – kan du ryge i fælden med at skrive en lang tekst, som ikke har nogen struktur, og det kan også være farligt. For det visuelle skal helst støtte op om vores tekst (ikke omvendt!).
 
Det problem løser denne skabelon, hvis du følger den struktur, jeg giver dig. Du kommer nemlig til at skrive i en pre-defineret skabelon, der allerede er designet til at konvertere og spille sammen med strukturen på din tekst. På den måde slipper du for at bekymre dig om, hvordan det hele skal sættes sammen bagefter, når det skal op på hjemmesiden. Den beslutning er allerede taget baseret på data om, hvad jeg VED virker.

 

Du skal se skabelonen, som en guideline, som gør det nemmere at holde dig til en plan der VIRKER.

 

Hvis du ikke ønsker at udgive i Canva, har du en færdigskrevet og designet hjemmeside, der bare skal sættes op i dit andet system. or når du når dertil, er der som sagt alle mulige distraktioner med fancy tekniske muligheder, som ikke rigtig hjælper kunderejsen)

Den udfyldte skabelon kan også fungere som en klokkeklar opskrift til din designer, hvis du vælger at hyre sådan en. Så kommer der ingen ubehagelige overraskelser, pga. uklare instruktionerne fra din side.

Skal jeg have Canva PRO for at bruge hjemmesideskabelonen?

Nej. Du kan sagtens bruge hjemmesideskabelonen med gratisversionen af Canva.

Hvis du ønsker at tilknytte dit eget domæne (f.eks. dinvirksomhed.dk frem for dinvirksomhed.canva.com), skal du dog opgradere til Canva Pro. Forhør dig hos Canvas support, hvis du ønsker at tilkoble et domæne.

Hvis du ikke allerede ejer et domæne, kan du f.eks. købe det uden hosting gennem Google Domæner.

Hvornår får jeg adgang til min skabelon?

Med det samme du har købt adgang til skabelonen. Du får login-oplysninger tilsendt i en mail.

Hvor mange timer bør jeg sætte af til det her?

I princippet kan du sætte dig ned og skrive din hjemmeside på én dag og klikke "udgiv".

Så nemt er det.

Med det sagt, så kommer du nok til at ville komme tilbage og lave løbende justeringer. Så på en måde bliver vi aldrig helt færdige med vores hjemmesider, fordi de udvikler sig i takt med at vores virksomhed også udvikler sig.

Det kan også være, du har brug for at få taget profesionelle billeder, som kan udskyde processen, eller du har behov for at sætte dig ned og meditere længere tid over de øvelser, jeg giver dig. 

Hvis du har brug for længere tid end en dag, er det helt OK. Du skal ikke bruge denne tidsramme til at donke dig oven i hovedet, og fortælle dig selv du er langsom. 

Vi kommer alle med forskellig bagage og forskellige rytmer. Men det er muligt at udgive din hjemmeside på én dag med den skabelon og al den støtte, jeg giver dig inde i dette produkt. 

Hvad hvis jeg ikke kan lide at sælge mig selv?

Det er jo det, som er hele pointen med denne skabelon:

Brug mindre tid på at sælge dig selv, og mere tid på at tjene penge og holde fri – fordi du har en hjemmeside, der gør salgsarbejdet for dig.

Bare rolig. Jeg kommer ikke til at tvinge dig til at sælge (ikke i traditionel forstand i hvert fald!) 

Men jeg kommer til at give dig en skabelon, som gør din hjemmeside til din bedste sælger. På den gode måde. Fordi folk får lyst til at købe. Ikke fordi vi presser nogen til noget.

Hvem er tekstforfatteren bag skabelonen?

Camilla Grøn hjælper badass iværksættere, coaches, behandlere, vidensformidlere og kursusskabere med at skrive de magiske ord, der skaber salget.

Hun bruger sine kommunikations-superkræfter til at bygge den type brands, der giver drømmekunderne sommerfugle i maven og kriller i fingrene, når de rækker ud efter dankortet.

Når Camilla ikke sidder ved tastaturet, kan du finde hende på dansegulvet eller i eksotiske omgivelser et sted i den sydlige del af verden. #livsnyder

>