Juhu! Du er tilmeldt

Tjek din e-mail for mere info.

Første skridt på freelancerejsen er at omgive sig med ligesindede.

Derfor har jeg oprettet et gratis fællesskab inde på Facebook*, hvor du kan møde og sparre med andre online freelancere (både grønne og garvede), der står i samme situation som dig.

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Tjek din indbakke

Over de næste 10 dage får du en daglig lektion, som hver tager dig ét skridt tættere på freelance tilværelse med mere frihed.

Undgå at dine lektioner havner i spam

Tilføj hej@camillagroen.com til dine kontaktpersoner. På den måde undgår du at fremtidige lektioner havner i spam-mappen.

Kom med i Facebook-fællesskabet*

Du behøver ikke at tage på denne rejse alene. Tilslut dig min min frihedshær af freelancere på Facebook: Den online freelancer.

* = OBS! For at sikre kvaliteten af fællesskabet, lukker vi ikke alle og enhver ind. Kun dem der tager sig tid til at svare på de 3 korte screening-spørgsmål. Min assistent lukker kun folk ind i gruppen én gang om ugen (typisk i starten af ugen). Så forvent en smule ventetid.  Jeg glæder mig til at se dig inde i gruppen!


Bliv involveret

Hjælp mig med at gøre minikurset endnu bedre. Fortæl mig, hvad dine største udfordringer og bekymringer er, når det kommer til at leve som freelancer. På den måde kan jeg skabe mere relevant indhold, der i højere grad hjælper dig.

Dine svar er 100 % anonyme

👆 Vigtigt: Husk at klikke på send-knappen til sidst, ellers bliver dine svar ikke gemt.


Få mere inspiration til freelancelivet

Find og følg mig på LinkedIn, Instagram og Facebook.


Minikurset er sponsoreret af mit premium kursus BADASS Freelancer.

>