fbpx

Virtuel Content Manager

Jeg hjælper dig med din content marketing, så du kan fokusere på det, du er allerbedst til.

Hyr mig på freelance-basis og betal kun for den hjælp, du har brug for.

Lad mig gætte...

Det går godt i din forretning. Du har travlt. Men du ville ønske, du havde tid til at gøre mere ud af din online tilstedeværelse.

Du ved godt, hvor vigtigt det er at skabe engagerende indhold og åbne dialoger med dine potentielle kunder online. Du ved også, at gode relationer ofte leder til salg. Men for at være helt ærlig, er det med tekstforfatning, hjemmeside, sociale medier og teknik-pilleri ikke det, du brænder mest for.

Du har brug for en content manager, der kan hjælpe dig

En kvik makker som kan lave engagerende SoMe-opslag, optimere din hjemmeside til Google, skrive nyhedsbrevet der sælger (uden at virke sælgende) eller producere artikler der skaber autoritet.

Den content manager er mig.

Jeg er din professionelle tekstforfatter og markedføringsnørd – on demand. Du kan hyre mig på deltid, så du altid har en ekspert ved hånden, men kun til de timer eller opgaver du har brug for, eller du kan hyre mig til en fast pris per opgave. Jeg hjælper dig med alt fra SEO og blogindlæg til branding på LinkedIn og salgstekster.

I min tid som content manager og copywriter har jeg fundet ud af at

Kunder køber IKKE fra dig fordi...

Dit produkt er godt eller fantastisk

(vigtigt, men ikke nok)

Dine priser er rimelige

(ikke relevant)

De vil have hvad du har på hylderne

(ikke afgørende)

De køber fordi de stoler på dig…

Du kan etablere dig som en autoritet inden for dit felt ved at dele din viden med omverden. Dit hemmelige våben er content marketing. Men det skal gøres på den rigtige måde. Den måde hvor du virkelig kan tale til dine kundeemners inderste ønsker og deres smertepunkter. Du skal være en autoritet – men på en venlig og personlig måde. Sådan én type, dine kunder ved de kan komme til, når de har et problem der ligger inden for dit ekspertområde. De kommer fordi de stoler på at du er den helt rigtige til at løse det. Fordi du har bevist dit værd gennem content marketing.

Her er mine content marketing-våben

Opslag på sociale medier

Blogging

Søgemaskineoptimering

Nyhedsbreve

Case studies

Jeg arbejder kun med konge-kunder. Er det dig?

Prøv min tjekliste-test (og få svar med det samme!):

Du er ambitiøs og tager din markedsføring seriøst.

Du ønsker at skabe ægte og dybe relationer til dine kunder.

Du lever og ånder for at give dine kunder den bedste oplevelse. Nogensinde.

Sidder du og råber JA-JA-JA efter skærmen lige nu? Så skal vi helt sikkert arbejde sammen!

Grib fat i mig lige her.

Konge-kunder jeg har hjulpet

Udtalelser

Siden jeg hyrede Camilla, har jeg skaffet 3 nye kunder, hvilket er rigtig godt for min branche på så kort tid. Derudover har jeg fået et stort følgerskab pba. hendes arbejde med content sharing, og jeg har helt sikkert udvidet mit netværk betydeligt af samme årsag.

Hvis du overvejer at starte et samarbejde med Camilla, kan jeg kun sige: Gør det! Hun har givet mig frihed og vækst, og det sætter jeg simpelthen så meget pris på.

Mathias
Speaker og underviser

Camilla er en god sparringspartner, som kan bidrage med et par friske øjne og gode observationer. Hun har en solid indsigt i den tekniske del af sociale medier og online tjenester, og det har været guld værd for mig. Jeg har lært rigtig meget af hende.

Hvis man kunne klone Camilla, så ville det være perfekt. Jeg kan ikke leve uden hende i hvert fald. Så skynd dig og slå til med det samme, når/hvis hun har mulighed for at tage dig som kunde!

Beata
QA Consultant & Life Ignition Trainer

Skal din content marketing give resultater?

Book et udforskende kald i dag.
Udfyld kontaktformularen og fortæl mig alt om dig, din forretning og dine behov.