fbpx

Professionel tekstforfatter (og marketingnørd)

Hej, jeg hedder Camilla! 🙂

Jeg er professionel tekstforfatter og content marketing specialist, der arbejder på freelancebasis. Jeg hjælper selvstændige og iværksættere med at skrive tekster, der tiltrækker deres drømmekunder.

Nogen skal bare have én eller to salgstekster til hjemmesiden, og andre har brug for sparring til, hvordan de kan øge konverteringerne i deres nyhedsbreve. Og så er der dem, der vælger at outsource alt deres online kommunikation til mig, så de har mere tid til deres biz.

Som iværksætter med mange bolde i luften kan det være svært at finde tid til at skrive fantastiske tekster, der samtidig ræsonnerer med dine kundernes inderste ønsker og behov.

Din tid er bedre brugt på andre ting. Derfor tager jeg den tjans, så du kan fokusere på det, du virkelig brænder for – og er i øvrigt er smaddergod til!

Jeg debuterede som online markedsfører i 2000, kun 9 år gammel, da min far bad mig om at lave hans hjemmeside.

Ja, jeg ved hvad du tænker: BØRNEARBEJDE!

(Som vi i øvrigt afskaffede i 1873 – Men det vidste jeg da ikke noget om.)

Naiv og uvidende om mine egne rettigheder begav jeg mig legende ind i den benhårde verden af online markedsføring og ubehøvlede webudviklere på diverse online forums. 

Men det har lært mig en ting eller to omkring HTML-koder og Wordpress. Det ville jeg ikke have været foruden i dag. Så TAK far!!!

I mellemtiden har jeg fået anskaffet mig et fint uddannelsesbevis fra Australien i strategisk kommunikation. Og så har jeg rejst verden tynd og lært et par sprog på vejen.  Ja, meget er sket siden år 2000.

Jeg er det man kalder et sprogøre. Jeg elsker at lære nye kulturer at kende og fordybe mig i dem. Jeg har boet mange forskellige spændende steder i verden – blandt andet Australien, Argentina og Brasilien. Derfor taler jeg også engelsk, spansk og portugisisk.

Når jeg ikke sidder foran skærmen, er jeg nede og danse salsa og reggaeton på den lokale dansebar i Bogotá. Det er nemlig her jeg bor lige nu. Jeg er en online freelancer – det betyder at jeg kan finde på at arbejde alle mulige sjove steder.

CV’er er kedelige – men hvis du alligevel er interesseret i mit, så smut en tur forbi LinkedIn. Du må meget gerne sende en invitation til at ‘linke op’ med mig, nu hvor du er der – det bliver jeg rigtig glad for.

(Men husk at vedlægge en lille besked, så jeg ved hvem du er, og hvor du fandt mig.)

Du kan også finde mig inde på freelanceportalen Upwork. Der bruger jeg ret meget af min arbejdstid. 

Nå… Men nok om mig. Det er jo ikke derfor, du er her.

Hvad med DIG?

Jeg vil rigtig gerne høre mere om dig, dine projekter og dine drømme. Så hvis du har lyst til at udforske et samarbejde med mig, kan du kontakte mig lige her

Vi tales ved!

 

Kærlige hilsner,

Camilla Grøn

Vil du have tekster der begejstrer, forfører og konverterer?

Book et udforskende kald i dag.
Klik på knappen nedenfor og fortæl mig alt om dig, din forretning og dine behov.