fbpx
Kort sagt:

Jeg skriver tekster, der får dine drømmekunder til at gå fra "hvem er du?" til "hvor har du været hele mit liv?"

Min mission er at gøre online-verdenen til et bedre sted. Et. ord. ad. gangen.

Jeg tror på, at internettet har brug for bedre salgstekster. Den slags tekster der virkelig rører ved noget i læseren – og ikke bare behandler dem som kunder på samlebånd. Tekster der vækker følelser og giver lyst til at læse videre, klikke videre, shoppe videre.

Jeg kan næsten ikke klare at se flere af de der sjæleløse robot-tekster eller over-hypede reklamebudskaber, der allerede findes så mange af derude. De er bare støj i mere larm. Den eneste handling de fremprovokerer er, at læseren klikker panisk på tilbage-knappen, mens de tænker “lad mig komme væk!”

Det er ikke, hvad du får hos mig.

Så hvad får du hos mig?

Jo, det skal jeg sige dig. Du får kvalitetstekster.

Du ved, den slags der…

  • Gør at du skiller dig ud fra mængden
  • Sætter hjerter i brand
  • Loader penge op på kontoen
  • Skaber loyale kunderelationer
  • Giver dig fans, der spreder godt ”word of mouth”

Jeg skriver for dig, fordi du vil give dine drømmekunder sommerfugle i maven og kriller i fingrene, når de rækker ud efter dankortet.

Lyder det for godt til at være sandt?

Så har du måske arbejdet sammen med en mindre strategisk tekstforfatter før. Den slags der sprinkler teksten med flotte ord og skriver en (næsten) grammatisk korrekt tekst, men som gætter sig frem til, hvad du og dine kunder vil have.

Sådan arbejder jeg ikke.

For der kommer ingen resultater af, at gætte sig frem (også selvom man kamuflerer det med finurlige ord).

Sådan arbejder jeg

Kvalitetstekster er baseret på research (kombineret med en god portion viden om, hvordan vores hjerner fungerer!). Så i starten af vores samarbejde kommer jeg til at stille dig en masse spørgsmål. Men bare rolig. Hvis ikke du har svaret, så finder vi det sammen.

Når jeg skriver for dig, skal vi først finde ud af; hvem du er, hvad du gør, hvem du gør det for, hvad de har brug for og hvad de drømmer om.

Først derefter finder vi ud af, hvad dit budskab er, og hvordan vi skal kommunikere det på en måde, der får dine ideelle kunder til at græde glædestårer over ENDELIG at have fundet DIG!

Lyder det godt?

Så læn dig tilbage. Tag et sip af din varme café latte. ☕ Smid fødderne op på bordet. 

Jeg ved, du har travlt og har mange jern i ilden.

Jeg ved også hvor lækkert, det vil føles (endelig) at få en professionel tekstforfatter til at overtage dit keyboard. For en lille stund.

Som iværksætter med mange bolde i luften kan det være svært at finde tid til at skrive fantastiske tekster, der samtidig ræsonnerer med dine kundernes inderste ønsker og behov.

Dine kræfter er bedre brugt på andre ting.

Derfor tager jeg skrive-tjansen, så du kan fokusere på det, du virkelig brænder for – og i øvrigt er smaddergod til!

Lidt fakta om mig

(fordi ingen gider at arbejde med en komplet fremmed)

Fun facts

Jeg er udlandsdansker. Bosat i Barcelona med min fantastiske colombianske kæreste. Når jeg ikke sidder ved keyboardet, er jeg nede og danse salsa og reggaeton på den lokale dansebar. Jeg er livsnyder. Filosofisk introvert. Nutella-elsker. Krebs. INFJ i Myers-Briggs. Gul kundetype (som elsker at male byen rød).

Vil du ha’ flere fun facts? Så find mig på Instagram.

Boring facts

Certificeret ekspert i emotionelle kundetyper hos Institut for Kundetyper. Certificeret copywriter og content marketer hos Copyblogger. Coachet i LinkedIn BrandBoss af LinkedIn-dronningen Ruby Lee. Master i strategisk kommunikation (med udmærkelse) fra University of Western Australia. Bachelor i interkulturel markedskommunikation fra Copenhagen Business School. Top-anmeldt af mine kunder på Upwork.

CV samt flere boring facts kan findes på LinkedIn.

Det siger kunderne

Jeg kontaktede Camilla, fordi jeg havde brug for en landingsside, men havde svært ved at få min idé ned på færre ord, som enkelt kunne forklare og fænge.

Vi havde god kemi fra starten. Camilla kunne hurtigt sætte sig ind i min nye service. Hun var ikke bange for at sige mig imod, hvilket er vigtigt. Hun er god til at tage feedback ind og ved at det er bolden, ikke manden, der diskuteres.

Camilla sætter forventninger til dig, så du skal være forberedt på at blive udfordret. Er du klar på det, ja, så får du til gengæld både leveret et stykke arbejde af ekstrem høj kvalitet og en professionel samarbejdspartner, hvis eneste mål er at gøre netop din forretning bedre.

Josephine
Iværksætter i rejsebranchen

Før vi begyndte samarbejdet, havde jeg udfordringer med at nå det hele, specielt opgaver som jeg vidste ville skabe god forretning på lang sigt. LinkedIn-opdateringer, hjemmeside, artikler og anden form for content sharing.

Siden jeg hyrede Camilla, har jeg skaffet 3 nye kunder, hvilket er rigtig godt for min branche på så kort tid. Derudover har jeg fået et stort følgerskab pba. hendes arbejde med content sharing, og jeg har helt sikkert udvidet mit netværk betydeligt af samme årsag.

Hvis du overvejer at starte et samarbejde med Camilla, kan jeg kun sige: Gør det! Hun er brandgod til at skrive, og hun har givet mig frihed og vækst. Det sætter jeg simpelthen så meget pris på.

Mathias
Speaker og underviser

Men nok om mig. Hvad med DIG?

Vil du have tekster der begejstrer, forfører og konverterer?
Udfyld kontaktformularen og fortæl mig alt om dig, din forretning og dine behov. Så hører du fra mig meget snart!