Tekstforfatteren bag skærmen

Hej, jeg hedder Camilla! 🙂

Jeg er tekstforfatter, strategisk kommunikatør og online markedsfører. Størstedelen af min tid dedikerer jeg til at skrive forførende tekster, men nogle gange laver jeg også andre spændende ting… såsom voiceovers, hjemmesider eller strategier!

Jeg debuterede som online markedsfører i 2000, kun 9 år gammel, da min far bad mig om at lave hans hjemmeside. Ja, jeg ved hvad du tænker: BØRNEARBEJDE! (Som vi i øvrigt afskaffede i 1873 – Men det vidste jeg da ikke noget om.)

Naiv og uvidende om mine egne rettigheder begav jeg mig legende ind i den benhårde verden af online markedsføring og ubehøvlede webudviklere på diverse online forums. 

Men det har lært mig en ting eller to omkring HTML-koder og Wordpress (UX var et uhørt begreb dengang, og Subnet var den første Wix!). Det ville jeg ikke have været foruden i dag. Så TAK far!!!

I mellemtiden har jeg fået anskaffet mig et fint uddannelsesbevis fra Australien, hvor der står “Master of Strategic Communication with Distinction” på. Og så har jeg rejst verden tynd og lært et par sprog på vejen.  Ja, meget er sket siden år 2000.

Jeg er det man kalder et sprogøre. Jeg elsker at lære nye kulturer at kende og fordybe mig i dem. Jeg har boet mange forskellige spændende steder i verden – blandt andet Australien, Argentina og Brasilien. Derfor taler jeg også engelsk, spansk og portugisisk.

Når jeg ikke sidder foran skærmen, er jeg nede og danse salsa og reggaeton på den lokale dansebar i Bogotá. Det er nemlig her jeg bor lige nu.

CV’er er kedelige – men hvis du alligevel er interesseret i mit, så smut en tur forbi LinkedIn. Du må meget gerne sende en invitation til at ’connecte’ med mig, nu hvor du er der – det bliver jeg rigtig glad for. Men husk at skrive en lille besked, så jeg ved hvem du er, og hvor du fandt mig.

Du kan også hilse på mig inde på freelanceportalen Upwork. Der bruger jeg ret meget tid. Måske er det derfor mine kunder har anmeldt mig helt op til skyerne derinde – 100% succesrate. Det vil jeg da gerne have lov til at prale lidt af. 

Nå… Men nok om mig. Det er jo ikke derfor, du er her. Hvad med DIG? Jeg vil glæde mig til at høre mere om dig og dine projekter. Så hvis du har lyst til at dele, kan du kontakte mig lige her. (Også selvom du ikke har brug for min hjælp, men bare gerne vil sige hej! Det gør mig så glad.)

Med venlig hilsen,

Camilla Grøn