fbpx

Jeg skriver tekster, der får dine drømmekunder til at gå fra "Øh, hvem er du?" til "Hvor har du været hele mit liv? Her er mit dankort!!!"

Min mission er at gøre online-verdenen til et bedre sted. Et. ord. ad. gangen.

Jeg tror på, at internettet har brug for bedre tekster. Den slags tekster der virkelig rører ved noget i læseren – og ikke bare behandler dem som kunder på samlebånd. Tekster der vækker følelser og giver lyst til at læse videre, klikke videre, shoppe videre.

Jeg kan næsten ikke bære at se flere af de der sjæleløse robot-tekster eller over-hypede reklamebudskaber, der allerede findes så mange af derude. De er bare støj i mere larm. Den eneste handling de fremprovokerer er, at læseren klikker panisk på tilbage-knappen, mens de tænker “lad mig komme væk!”

Det er ikke, hvad du får hos mig.

Så hvad får du hos mig?

Jo, det skal jeg sige dig. Du får kvalitetstekster.

Du ved, den slags der…

  • Vækker opmærksomhed
  • Sætter bankende hjerter i brand
  • Loader penge op på bankkontoen
  • Får kunderne til at komme igen og igen
  • Giver dig højtråbende fans, der spreder godt ”word of mouth”

Jeg skriver for dig, fordi du vil give dine drømmekunder sommerfugle i maven og kriller i fingrene, når de rækker ud efter dankortet.

Lyder det for godt til at være sandt?

Så har du måske arbejdet sammen med en mindre professionel tekstforfatter før. Den slags der sprinkler teksten med flotte ord og skriver en (næsten) grammatisk korrekt tekst, men som gætter sig frem til, hvad du og dine kunder vil have.

Sådan arbejder jeg ikke.

For der kommer ingen resultater af, at gætte sig frem (også selvom man kamuflerer det med finurlige ord).

Sådan arbejder jeg

Kvalitetstekster er baseret på research (kombineret med en god portion viden om, hvordan vores hjerner fungerer!). Så i starten af vores samarbejde kommer jeg til at stille dig en masse spørgsmål. Men bare rolig. Hvis ikke du har svaret, så finder vi det sammen.

Når jeg skriver for dig, skal vi først finde ud af; hvem du er, hvad du gør, hvem du gør det for, hvad de har brug for og hvad de drømmer om.

Først derefter finder vi ud af, hvad dit budskab er, og hvordan vi skal kommunikere det på en måde, der får dine ideelle kunder til at græde glædestårer over ENDELIG at have fundet DIG!

Lyder det godt?

Lidt fakta om mig

(du gider jo ikk' arbejde sammen med en komplet fremmed, vel?)

Fun facts

Jeg er udlandsdansker. Bosat i solrige Barcelona med min colombianske kæreste. Når jeg ikke sidder ved keyboardet, er jeg nede og danse salsa og reggaeton på den lokale dansebar. Eller også ligger jeg begravet under dynen med en god lydbog. Jeg er livsnyder. Filosofisk introvert. Nutella-elsker. Krebs. INFJ i Myers-Briggs. Gul kundetype (som elsker at male byen rød). Vild med katte. Og glad ejer af 5 dæk spirituelle kort.

Vil du ha’ flere fun facts? Så find mig på Instagram.

Boring facts

Master i strategisk kommunikation (med udmærkelse) fra University of Western Australia. Bachelor i interkulturel markedskommunikation fra Copenhagen Business School. Certificeret ekspert i emotionelle kundetyper hos Institut for Kundetyper. Uddannet conversion copywriter hos Copyhackers. Certificeret content marketer hos Copyblogger.  Top-anmeldt af mine kunder på Upwork.

CV samt flere boring facts kan findes på LinkedIn.

Se, mor! Jeg er bestået ...

Blåstemplet af de her legends:

Den del hvor jeg skriver om mig selv i tredjeperson (akavet!)

Camillas (semi)professionelle bio

Camilla Grøn hjælper badass iværksættere, coaches, behandlere, vidensformidlere og kursusskabere med at skrive de magiske ord, der skaber salget.

Hun bruger hendes kommunikations-superkræfter til at bygge den type brands, der giver drømmekunderne sommerfugle i maven og kriller i fingrene, når de rækker ud efter dankortet.

Når Camilla ikke sidder ved tastaturet (eller skriver om sig selv i tredje person ental), kan du finde hende på dansegulvet med Spotify’s Colombia Top 50 på fuld blus eller i eksotiske omgivelser et sted i den sydlige del af verden. #livsnyder

Gi' mikrofonen til konge-kunderne 🎤

Camilla var en uvurderlig hjælp i forbindelse med en mailkampagne, hvor jeg omsatte for 100.000 kr. Hun strukturerede kampagnen og leverede tekster, som lå klar til, at jeg bare kunne sende dem direkte ud eller rette en smule til.

I starten var jeg var bekymret for, om det ville blive for ukonkret og for rodet for en freelancer, der kom udefra. Men det viste sig at Camilla er forrygende god til at gribe mine idéer og gøre dem til konkrete opgaver.

Det er så fedt, at hun ikke skal have ret meget fra mig, før hun kan gå i gang. Havde hun ikke leveret sin del, er jeg ikke sikker på, jeg havde overlevet kampagnen. 😃

Camillas skønne energi og skarpe rådgivning har været guld værd. Hun formår at holde tungen lige i munden, når det bliver hektisk, og hun ser det, jeg tænker (og lidt mere til).

Jeg bliver altid overrasket over, hvor meget og hvor hurtigt hun leverer. Hun har styr på sit shit, og det er så fedt. TAK!

Simone Hyldahl
Selvstændig karrierementor

Jeg er overvældet, begejstret og taknemlig! Camilla nailer den i første hug.

Lanceringen af mit akademi konverterede med 32,23%!

Hun har fuldstændig forstået min tone og ambition. Og det er imponerende, så tæt hun lægger sig op ad min egen stemme!

Det er altid spændende og angstprovokerende at åbne sin virksomhed, og dermed sit hjertebarn, for en ekstern samarbejdspartner. Jeg var meget spændt, da vi startede samarbejdet, men jeg faldt med det samme i hak med Camilla, og jeg har ikke været nervøs siden.

Camilla har øjeblikkeligt lettet en byrde fra mine skuldre. Jeg retter ofte kun et par ord, og så er teksten klar det at blive sendt ud. Det er magisk 🌟.

Og som en ekstra bonus er hun også blevet min strategiske sparringspartner, der hjælper mig med at få det overblik, som det kan være svært at skabe for sig selv. Jeg har fået en partner in crime for life 🤗

Anita Dalsgaard
Strategisk digital rådgiver og kursuskreatør

Men nok om mig.
Hvad med DIG?

Hvad er du sat i verden for at udrette? Fortæl mig alt om dig, din passion, din mission, din forretning og dine drømme.