Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af 

Camilla Groen
Avenida de Africa 7A, 9-3
Barcelona 08913
CVR/EU momsnr.: ES Y7333886M

KONTAKT:

Kontakt via email: hej@camillagroen.com

BETALING OG LEVERING:

Du kan betale med betalingskort.

Du modtager en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Jeg gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Men hvis du beder om det, kan betalingstjenesterne gemme disse for dig ved tilmelding af automatisk betaling eller afbetaling, for eksempel. Jeg har intet med opbevaringen eller håndteringen af dine betalingsoplysninger at gøre. Det hele kører over Stripe.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til en lukket platform.

Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.

Email-adressen kan altid ændres ved at klikke rette dine personlige oplysninger inde på platformen, hvorigennem du har købt:

Læringsportalen (Woocommerce), Podia, Upwork, Quaderno, Stripe.

REKLAMATION, FEJL, MANGLER & MANGLENDE LEVERING:

Forbrugerkøb: Evt. fejl og mangler, skal du oplyse om inden for rimelig tid. Rimelig tid er 1 uge efter levering. Det er din pligt at angive og vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Handelskøb: Ved handelskøb skal du reklamere straks manglen opdages.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, messe, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være ugyldigt.

RETTIGHEDER:

Køb af online-produkter og andre  arrangementer hos Camilla Grøn er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Camilla Grøn.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Én licens er én person. Det betyder, at:

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, deles, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Camilla Grøn.

PRISER & GEBYRER:

Camilla Grøn henvender sig til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet eksklusive moms.

Der kan forekomme betalingsgebyrer, men disse vil i så fald oplyses tydeligt.

Du modtager efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Betaling kan forventes opkrævet i EUR, USD eller DKK.

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT:

Ønsker du at forny dit betalingskort, kan dette gøres via betalingsplatformen eller ved at kontakte mig på hej@camillagroen.com

RETURRET:

Ved køb af digitale produkter (herunder downloads), hvor materialet leveres øjeblikket, er der ikke fortrydelsesret.

Det samme gælder ved køb af coaching-pakker, klippekort og arbejdsdage.

Garantier kan gælde. Se på produktbeskrivelsessiden for at se om dit produkt er omfattet af en evt. garanti.

RATEBETALING:

Ved køb af ydelser og digitale produkter med ratebetaling er tilmelding bindende.  Beløbet for ratebetalingen trækkes  hver måned på samme dato som din tilmelding. Når du betaler 1. rate forpligter du dig til at betale de resterende rater. Det betyder at du binder dig til at betale ALLE rater, uanset om du ønsker at stoppe et samarbejde eller du ikke længere ønsker at benytte det digitale produkt.

Hvis du får nyt kort, og betaling derfor ikke kan trækkes på det før tilknyttede kort, er du selv ansvarlig for at besked skriftligt via ovennævnte kontakt-mail.

Ved udeblivende betaling forbeholder jeg mig retten til at fjerne din adgang til eventuelle produkter. Alle rater er skyldige uanset om du mister din adgang pga. manglende betaling eller ej.

BETINGELSER FOR FAST AFTALE MED FREELANCEARBEJDE:

Aftalen for dag-pakker er som følger:

Minimum 1 eller 1/2 dag om ugen. 1 dag svarer til ca. 5 effektive timer. (Også selvom du ikke gør brug af alle timer).  Hvis det ønskes, kan jeg i perioder arbejde mere end dette, selvom det ikke kan garanteres.

Du kan skifte pakke/aftale (ét niveau, f.eks. fra 1 hel dag til en halv dag om ugen) med to ugers varsel, men jo før der varsles jo bedre.

Pakkeaftalen kan helt opsiges med én måneds varsel (men helst i god tid).

Ferie og andet fravær varsles i så god tid som muligt. 

AFLYSNING AF MØDER OG 1:1 SESSIONER

Alle aftaler er bindende.

Aflysninger af møder og 1:1 sessioner skal varsles med minimum 24 timers varsel, og et alternativt møde skal findes inden for den indestående eller kommende uge. Hvis ikke denne tidsfrist overholdes, opkræves fuld betaling for mødet/sessionen, også selvom du ikke møder op.

Dette gælder også for sygdom og andre uventede omstændigheder. 

Jeg kan ikke garantere, at jeg har mulighed for at finde en ny tid i kalenderen på er tidspunkt der passer dig, så meld altid ud i god tid, hvis du frygter at du ikke kan komme til et aftalt møde. 

ANSVARSFRASKRIVELSE

Alle råd, jeg giver som virksomhedsrådgiver, mentor eller coach, er vejledende, og jeg kan på ingen måde holdes til ansvar for dine resultater. Du er selv ansvarlig for din egen forretning og dit eget liv. Du er din egen autoritet, og du beslutter selv, hvilke råd du vil tage til dig eller undlade at følge.

Coaching er på ingen måde en erstatning for almindelig lægehjælp, speciallægehjælp, indlæggelser på hospital, psykiatrisk eller psykologisk hjælp. Du er altid ansvarlig for din egen sundhed og bør altid følge råd fra egen læge og psykolog, hvis du har (eller har mistanke om) psykisk sygdom.

>