fbpx

Wall of konge-kunder

Mød konge-kunderne – og hør hvorfor de er så glade

Udtalelser

Jeg havde brug for en landingsside, men havde svært ved at få min idé ned på færre ord, som enkelt kunne forklare og fænge.

Vi havde god kemi fra starten og Camilla kunne hurtigt sætte sig ind i min nye service. Hun var ikke bange for at sige mig imod, og er god til at tage feedback ind. Hun ved at det er bolden, ikke manden, der diskuteres.

Camilla sætter forventninger til dig, så du skal være forberedt på at blive udfordret. Er du klar på det, ja, så får du til gengæld både leveret et stykke arbejde af ekstrem høj kvalitet og en professionel samarbejdspartner, hvis eneste mål er at gøre netop din forretning bedre.

Josephine
Iværksætter i rejsebranchen

Det vigtigste er, at jeg kan stole på, at Camilla løser en opgave godt. Hun er den type, jeg ville hyre fuld tid til at stå for vigtige dele af min forretning.

Nogle mennesker gør bare arbejdet uden at tænke først, men ikke Camilla. Hun tænker, før hun løser en opgave utrolig godt.

Meget professionel i hendes kommunikation med de andre på teamet. Hun får min virksomhed til at se godt ud.

Sebastian
Founding CEO, Skogluft

Hvis man kunne klone Camilla, så ville det være perfekt. Hun ved hvordan man skriver, så det taler til mennesker – ikke specialister, som jeg ville have skrevet det.

Hendes resultater er gået over mine forventninger på så mange måder, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hende.

Jeg har især været glad for Camillas gode forståelse for, hvad jeg gerne vil opnå, hendes skarpe supplerende spørgsmål og hendes måde at udfordre mig på, så jeg blev endnu skarpere på, hvad jeg gerne vil, og hvor jeg vil hen med de tiltag, jeg ønskede hjælp til.

Hvis du ikke har hyret Camilla endnu, vil jeg anbefale, at du skynder dig, før hun bliver booket af andre kunder.

Beata
QA konsulent & åndedrætstræner

Jeg tog fat i Camilla, fordi jeg havde udfordringer med at nå det hele, specielt opgaver som jeg vidste ville skabe god forretning på lang sigt. LinkedIn-opdateringer, hjemmeside, artikler og anden form for content sharing.

Camilla er super til at presse mig og min forståelse af, hvordan opgaver nødvendigvis skal løses, således at vi får endnu federe resultater. Hun giver virkelig grobund for udvikling i de opgaver vi løser sammen.

Siden vi startede samarbejdet har jeg skaffet 3 nye kunder, hvilket er rigtig godt for min branche på så kort tid. Derudover har jeg fået et stort følgerskab pba. hendes arbejde med content sharing, og jeg har helt sikkert udvidet mit netværk betydeligt af samme årsag.

Camilla er brandgod til at skrive, og hun har givet mig frihed og vækst. Det sætter jeg simpelthen så meget pris på.

Mathias
Foredragsholder og underviser

Jeg tog kontakt til Camilla for at få udarbejdet dialogskabende tekster til min hjemmeside. Hun havde gode anbefalinger, og på vores første møde var det tydeligt at hun arbejdede professionelt.

Camilla stillede relevante spørgsmål til sin opgaveløsning. Hun formåede hurtigt at sætte sig ind i min forretning, og ikke mindst min målgruppe. Igennem hele samarbejdet stillede Camilla krav til mig som kunde, hvilket gav gode resultater. Sammen skabte vi et skarpt og målrettet budskab.

Jeg kan kun anbefale at booke Camilla, hvis du leder efter en kompetent tekstforfatter. Hun er professionel, leverer kvalitet til tiden og yder altid lidt ekstra. En fornøjelse at arbejde sammen med!

Gabriella
Marketingkonsulent, Schiang Consult

Camilla var en fornøjelse at arbejde sammen med; hun var generøs med sin tid og gav en fantastisk service. Hun er kvalificeret og, endnu vigtigere, hun kan lære fra sig, rådgive og give feedback på en struktureret, personlig og handlebar måde.

Vores forhenværende introduktionsmail havde en åbningsrate på 29%, og efterfølgende mails i introserien var nede på ca. 10%.

Nu har introduktionsmailen en 56% åbningsrate, 7-dages-mailen er på 41% og 14-dages-mailen er på 42%. Så vores brugere er bestemt mere engagerede med vores kommunikation!

Michael
Allies Curator, Yepti

Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med Camilla og have hende som Blog Editor & Content Marketer hos SimpleSite.

Camilla forstår vores forretning ekstremt godt. Hun er hjælpsom og kommer altid med løsninger og forslag, der bidrager til ekspanderingen af virksomheden. Desuden taler hun flere sprog flydende og besidder en international tankegang, som har været gavnligt for SimpleSite som en global virksomhed.

I den tid Camilla har arbejdet for os, har vi set SimpleSite-bloggen vokse hurtigt, både hvad angår antal af salg fra organisk trafik, men også i horisontal udvidelse til nye markeder over hele verden. Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla.

Santi
CMO, Simplesite

Logotavlen

Vil du med på wall of konge-kunder?

Jeg arbejder ikke sammen med alle. Men du kan hurtigt se, om vi er et match ved at tage min tjekliste-test:

Du er ambitiøs og tager din markedsføring seriøst.

Du ønsker at skabe ægte og dybe relationer til dine kunder.

Du lever og ånder for at give dine kunder den bedste oplevelse. Nogensinde.

Sidder du og råber JA-JA-JA efter skærmen lige nu? Så skal vi helt sikkert arbejde sammen!

Grib fat i mig lige her.