Wall of konge-kunder

Mød konge-kunderne – og hør hvorfor de er så glade

Det har været min største og mest afslappende lancering

Jeg havde så meget at lave, at jeg ikke havde tid til at eksekvere i min egen forretning. Så jeg vidste, det var på tide at udvide mit team.

Jeg har altid svært ved at uddelegere tekster, fordi min autentiske stemme er vigtig for mig. Men en af mine kunder arbejdede med Camilla, og jeg kunne se hvor stor en forskel det gjorde.

Jeg valgte at have tillid til at det kunne fungere, og Camilla har heldigvis været lynhurtig til at mærke ind i min stemme og lytte til, hvordan jeg siger og skriver ting. Det er mine ord og budskaber der kommer ud, men Camilla som sætter teksterne sammen, og det virker helt fantastisk godt og sparer mig for en masse tid.

Camilla er super selvstændig, ser helheder og forstår sig på både markedsføring og salg, så hun har hjulpet med at løfte flere ting i min forretning.

Jeg har nu fået frigjort tid til at træde ind i mit zone of genius og arbejde på min forretning, ikke kun i den. Min seneste lancering solgte for 720.000 kr. + moms. Det har været min største og mest afslappende lancering.

Mia Poulsen

Business- og transformationsmentor

Min mailkampagne omsatte for over 350.000 kr. + moms

Camilla var en uvurderlig hjælp i forbindelse med en mailkampagne, hvor jeg omsatte for over 350.000 kr. + moms.

Hun strukturerede kampagnen og leverede tekster, som lå klar til, at jeg bare kunne sende dem direkte ud eller rette en smule til.

I starten var jeg var bekymret for, om det ville blive for ukonkret og for rodet for en freelancer, der kom udefra. Men det viste sig at Camilla er forrygende god til at gribe mine idéer og gøre dem til konkrete opgaver.

Det er så fedt, at hun ikke skal have ret meget fra mig, før hun kan gå i gang. Havde hun ikke leveret sin del, er jeg ikke sikker på, jeg havde overlevet kampagnen. ??

Camillas skønne energi og skarpe rådgivning har været guld værd. Hun formår at holde tungen lige i munden, når det bliver hektisk, og hun ser det, jeg tænker (og lidt mere til).

Jeg bliver altid overrasket over, hvor meget og hvor hurtigt hun leverer. Hun har styr på sit shit, og det er så fedt. TAK!

Simone Hyldahl

Selvstændig karrierementor

Lanceringen konverterede med 32,23%!

Jeg er overvældet, begejstret og taknemlig! Camilla nailer den i første hug.

Lanceringen af mit akademi konverterede med 32,23%!

Camilla har fuldstændig forstået min tone og ambition. Og det er imponerende, så tæt hun lægger sig op ad min egen stemme!

Det er altid spændende og angstprovokerende at åbne sin virksomhed, og dermed sit hjertebarn, for en ekstern samarbejdspartner. Jeg var meget spændt, da vi startede samarbejdet, men jeg faldt med det samme i hak med Camilla, og jeg har ikke været nervøs siden.

Camilla har øjeblikkeligt lettet en byrde fra mine skuldre. Jeg retter ofte kun et par ord, og så er teksten klar det at blive sendt ud. Det er magisk 🌟.

Og som en ekstra bonus er hun også blevet min strategiske sparringspartner, der hjælper mig med at få det overblik, som det kan være svært at skabe for sig selv. Jeg har fået en partner in crime for life 🤗

Anita Dalsgaard

Strategisk digital rådgiver og kursuskreatør

Camilla har givet mig frihed og vækst

Jeg tog fat i Camilla, fordi jeg havde udfordringer med at nå det hele, specielt opgaver som jeg vidste ville skabe god forretning på lang sigt. LinkedIn-opdateringer, hjemmeside, artikler og anden form for content sharing.

Camilla er super til at presse mig og min forståelse af, hvordan opgaver nødvendigvis skal løses, således at vi får endnu federe resultater. Hun giver virkelig grobund for udvikling i de opgaver vi løser sammen.

Siden vi startede samarbejdet har jeg skaffet 3 nye kunder, hvilket er rigtig godt for min branche på så kort tid. Derudover har jeg fået et stort følgerskab pba. hendes arbejde med content sharing, og jeg har helt sikkert udvidet mit netværk betydeligt af samme årsag.

Camilla er brandgod til at skrive, og hun har givet mig frihed og vækst. Det sætter jeg simpelthen så meget pris på.

Mathias Bruhn

Foredragsholder og underviser

Hun ved hvordan man skriver, så det taler til mennesker!

Hvis man kunne klone Camilla, så ville det være perfekt. Hun ved hvordan man skriver, så det taler til mennesker – ikke specialister, som jeg ville have skrevet det.

Hendes resultater er gået over mine forventninger på så mange måder, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med hende.

Jeg har især været glad for Camillas gode forståelse for, hvad jeg gerne vil opnå, hendes skarpe supplerende spørgsmål og hendes måde at udfordre mig på, så jeg blev endnu skarpere på, hvad jeg gerne vil, og hvor jeg vil hen med de tiltag, jeg ønskede hjælp til.

Hvis du ikke har hyret Camilla endnu, vil jeg anbefale, at du skynder dig, før hun bliver booket af andre kunder.

Beata Kaminski

QA konsulent og åndedrætstræner

Åbningsraten på vores velkomstserie steg med 320%!

Camilla var en fornøjelse at arbejde sammen med; hun var generøs med sin tid og gav en fantastisk service. Hun er kvalificeret og, endnu vigtigere, hun kan lære fra sig, rådgive og give feedback på en struktureret, personlig og handlebar måde.

Vores forhenværende introduktionsmail havde en åbningsrate på 29%, og efterfølgende mails i introserien var nede på ca. 10%.

Nu har introduktionsmailen en 56% åbningsrate, 7-dages-mailen er på 41% og 14-dages-mailen er på 42%. Så vores brugere er bestemt mere engagerede med vores kommunikation!

Michael Yule

Allies Curator, Yepti

Hun er professionel, leverer kvalitet til tiden og yder altid lidt ekstra

Jeg tog kontakt til Camilla for at få udarbejdet dialogskabende tekster til min hjemmeside. Hun havde gode anbefalinger, og på vores første møde var det tydeligt at hun arbejdede professionelt.

Camilla stillede relevante spørgsmål til sin opgaveløsning. Hun formåede hurtigt at sætte sig ind i min forretning, og ikke mindst min målgruppe. Igennem hele samarbejdet stillede Camilla krav til mig som kunde, hvilket gav gode resultater. Sammen skabte vi et skarpt og målrettet budskab.

Jeg kan kun anbefale at booke Camilla, hvis du leder efter en kompetent tekstforfatter. Hun er professionel, leverer kvalitet til tiden og yder altid lidt ekstra. En fornøjelse at arbejde sammen med!

Gabriella Schiang

Marketingkonsulent, Schiang Consult

Jeg slipper for at reservere så mange arbejdsdage i kampagneperioderne

Camilla er ikke 'bare' en tekstforfatter. Hun er også en rigtig god sparringspartner, hvilket betyder, at jeg slipper for at sidde alene med alle de strategiske overvejelser omkring kampagner og salgsarbejde.

Camilla er en fornøjelse at arbejde sammen med og leverer 100 % på det, man aftaler. Hun er meget struktureret, har det forkromede overblik og styrer processen med sikker hånd. Det betyder, at jeg ikke skal tænke på, hvad vi skal og hvornår. 

Mit tidsforbrug på salgstekster og -kampagner er kraftigt reduceret. Jeg slipper for at reservere så mange arbejdsdage i kampagneperioderne og kan holde kadencen med sessioner i mentorforløbene.

I år hjalp Camilla mig med salgsmails og opvarmningsmateriale og jeg har fordoblet salget af mine mastermindhold. Det er bare en fornøjelse at overlade en så vigtig opgave til en ekspert, så jeg selv kan bruge tiden på det, der giver mest værdi – nemlig arbejdet med mine egne kunder.  

Anne Pernille Fischer

Anne Pernille Fischer

Business-mentor og coach

Vær forberedt på at blive udfordret

Jeg havde brug for en landingsside, men havde svært ved at få min idé ned på færre ord, som enkelt kunne forklare og fænge.

Vi havde god kemi fra starten og Camilla kunne hurtigt sætte sig ind i min nye service. Hun var ikke bange for at sige mig imod, og er god til at tage feedback ind. Hun ved at det er bolden, ikke manden, der diskuteres.

Camilla sætter forventninger til dig, så du skal være forberedt på at blive udfordret. Er du klar på det, ja, så får du til gengæld både leveret et stykke arbejde af ekstrem høj kvalitet og en professionel samarbejdspartner, hvis eneste mål er at gøre netop din forretning bedre.

Josephine Piplits

Iværksætter i rejsebranchen

Hun får min virksomhed til at se godt ud!

Det vigtigste er, at jeg kan stole på, at Camilla løser en opgave godt. Hun er den type, jeg ville hyre fuld tid til at stå for vigtige dele af min forretning.

Nogle mennesker gør bare arbejdet uden at tænke først, men ikke Camilla. Hun tænker, før hun løser en opgave utrolig godt.

Meget professionel i hendes kommunikation med de andre på teamet. Hun får min virksomhed til at se godt ud.

Sebastian Flaterud

Founding CEO, Skogluft

Logotavlen


Anne Pernille Fischer

Vil du med på wall of konge-kunder?

Jeg arbejder ikke sammen med alle. Men du kan hurtigt se, om vi er et match ved at tage min tjekliste-test:

  • Du er passioneret og ikke bange for at skille dig ud. (Du har altid vidst, at du var anderledes – på den gode måde)
  • Du ønsker at skabe ægte og dybe relationer til dine kunder.
  • Du lever og ånder for at give dine kunder den bedste oplevelse. Nogensinde.

Sidder du og råber JA-JA-JA efter skærmen lige nu? Så skal vi helt sikkert arbejde sammen!

>